„Havlíčkův Brod” stalo tenisą varpuoja Japonijos variklis „Morizono”

siunčia pikantiškas skonis Orient artėjančiai redakcijos stalo tenisininkų laimėjo ExtraLeague Brod. Team STEN rinkodaros HB Island, kuris gins Čekijos pavadinimą ir vyksta net kovoti su Čempionų lyga ketina žaisti šių metų vasaros Pasaulio Universiāde Pietų Korėjoje, dvidešimt Japonijos Masataka Morizono nugalėtoją.

„Aš nemanau, kad tai egzotiškų pastiprinimą. Galų gale, šiandien yra gana dažnas dalykas Europoje žaisti Azijos, sako Čekijos legenda stalo teniso Petr KORBEL, kuris ateina iš naujojo komandos liūto dalį.

„Petras turi ryšius su Butterfly galvute, kurią mes pasiūlė penkis Japonijos žaidėjų.Ir Masa, kaip mes jį vadiname, buvo viena iš jų „, – sako filialo klubo pirmininkas Miroslav Jinek. „Be Petro, mes turėjome galimybę kreiptis kažkas panašaus, kad,” sakė jis.

„Norėdami gauti japonus čekų tikrai nėra lengva”, sako Brodskio komanda treneris Tomas demek. „Mes taip pat nenorėjome keliauti iš Japonijos. Dėl pokyčių ir laiko pokyčių būtų labai sunku. Norėdami atvykti ir žaisti per dvi dienas, tai beveik neįmanoma. ”

” Morizono „yra daug arčiau Čekijos.Praėjusį sezoną Mike Frickenhausen buvo Vokietijos Bundesliga TTC. „Kai mes buvome laimingi, nes” Bundesliga „klubą bankrutavo dėl finansinių priežasčių”, sako Jinek. „Šis susitarimas tada atsitiko labai greitai ir mes esame patenkinti”, sakė Brod klubo vadovas.

Tai nenuostabu, iš tiesų Morizono Brod laimėjo 21-grotuvas metu ITTF pasaulio reitingą. Geriausias Čekijos žaidėjas Dmitrijus Prokopovas šiuo metu yra iki 81-osios.

„Kovo mėnesį mes susisiekėme su Masu, jis buvo 35 aukšte. Ir dabar jis persikėlė. Taigi, jūs galite pamatyti, kad tai perspektyvus „, – sakė Jinka. „Jis padarė didžiulį šuolį, nes jis negali judėti taip greitai, kaip apie 150 žaidėjų iš penkioliktos vietos.vietos padarys vieną gerą rezultatą ir staiga pakils iki penkiasdešimties vietų „, – sako Korbelas.

Netgi” Morizono „vis tiek nebus keliaujama. Sezono metu jis praleis laiką gimtojoje Japonijoje, kur studijuoja politinį mokslą Meiji universitete Tokijuje. Jis pasirengs Frickenhausen, Vokietija, su komanda Ostravoje. O namų rungtynes ​​žaidžia STEN rinkodara Havlíčkův Brod. „Kalendorius yra tikrai užimtas, turėsime jį koordinuoti”, – sako Demekas. „Jis žaidžia žaidimą aštuoniuose žaidimuose rūsyje. Be to, jis turi pareigas mokykloje ir atstovybėje. ”

” Morizono „turėtų tapti pirmuoju dvigubu Čekijos čempionu. „Tai toks varomasis variklis.Kaip jis nuolat kovoja, jis neturi vieno kalno nemokamai, jis gali ištraukti jaunus berniukus „, – tiki Korbelas. „Tai kietas su juo, ką jis sako, tai tiesa. Tik profesionalas. Mūsų berniukai turėtų parodyti pavyzdį „, priduria Jinek.

 

Dodaj komentarz